Praktikal Cara Mengurangkan ketiak peluh Petua - Jika Anda Fikirkan "Saya tidak boleh Stop Berpeluh" - Bantuan di Sini

Praktikal Cara Mengurangkan ketiak peluh Petua - Jika Anda Fikirkan "Saya tidak boleh Stop Berpeluh" - Bantuan di Sini

Adakah anda mendapati diri dreading acara sosial kerana anda berpeluh terlalu banyak? Adakah anda pernah mempunyai hari-hari apabila anda perlu memohon deodoran dua atau tiga kali, tetapi anda masih berpeluh sentiasa? Seperti anda, saya tahu bagaimana rasanya berpeluh sentiasa. Ia adalah memalukan dan tidak selesa.

Jika anda pernah berkata "Saya tidak boleh berhenti berpeluh!", Anda tidak bersendirian. Terdapat banyak daripada kita yang berhadapan dengan masalah yang sama. Ia adalah mengecewakan dan benar-benar memalukan. Seperti yang anda membaca setiap perkataan artikel ini anda akan belajar beberapa tips berguna untuk membantu anda berhenti berpeluh sentiasa.

Tips untuk Mengurangkan ketiak peluh

Jangan bazirkan wang pada deodoran. Jika anda menggunakan deodoran yang tidak mengandungi antiperspirant, anda tidak akan berbuat apa-apa kecuali mengurangi bau badan.
Sentiasa memohon antiperspirant selepas mandi panas atau tab mandi. Jika anda boleh mengambil, mandi lama panas liang anda akan diluaskan dan antiperspirant akan menjadi lebih berkesan.
Ada rawatan Botox baru yang ada yang membunuh hujung saraf di bawah lengan anda. Ini adalah satu langkah yang sangat drastik yang adalah sama dengan menyuntik racun ke dalam badan anda. Ia adalah diluluskan oleh FDA, tetapi anda harus berunding dengan doktor sebelum anda berbuat demikian.
Mendapatkan rawatan alternatif. Terdapat kaedah rawatan alternatif yang telah membantu beribu-ribu orang yang pernah berkata "Saya tidak boleh berhenti berpeluh" beralih kepada kehidupan normal.
Jika anda telah mencuba setiap gabungan deodoran dan antiperspirants, tetapi masih berpeluh berlebihan, terdapat alternatif. Pembedahan atau rawatan Botox adalah agak baru dan langkah-langkah yang drastik untuk mengambil. Terdapat kaedah alternatif yang boleh membantu anda untuk mengurangkan peluh ketiak dan mengelakkan rawatan berpotensi berbahaya dan menyakitkan.

Anda sudah bersedia untuk akhirnya berhenti mempunyai ketiak berpeluh sentiasa, bukan?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar