Asli di Rumah Menyembuhkan Itu Benar-benar Adakah Asli, dan juga pelbagai Berkesan

Asli di Rumah Menyembuhkan Itu Benar-benar Adakah Asli, dan juga pelbagai Berkesan

Terdapat banyak semulajadi di rumah penawar untuk merawat pelbagai penyakit dan kemalangan, tetapi persoalannya ialah bagaimana berkesan mereka? Mana yang boleh anda bergantung kepada pada masa yang diperlukan? Dan mari kita hadapi itu, tidak semua produk yang dilabel sebagai 'semulajadi' yang sebenarnya, kerana ini adalah satu perkataan yang bergaya. Ia membayar untuk melakukan penyelidikan anda.

Berikut adalah beberapa petunjuk untuk melihat keluar untuk apabila mencari yang terbaik pada ubat rumah, sama ada semula jadi atau sebaliknya:

1. Semua penawar di rumah, sama ada semula jadi atau tidak, perlu menangani masalah yang mereka dinyatakan. Bukan itu sahaja, tetapi dos dan hasil yang mungkin juga perlu ada. Dan juga apabila ia mungkin dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat profesional.

2. Sesungguhnya semulajadi di penawar rumah tidak pseudo semula jadi, atau produk yang luar biasa yang menyamar sebagai semula jadi, kerana begitu umum sekarang. Contoh terbaik ini adalah vitamin D. Mereka yang mendapat keuntungan daripada menjual vitamin ini penting dalam bentuk pil juga yang menakutkan kamu daripada semula jadi, ciri-ciri kesihatan memberi matahari. Namun matahari menyediakan anda dengan vitamin ini dalam bentuk yang menyeluruh dan semula jadi, manakala pil boleh melakukan kerosakan sebenar. Jadi menyemak tuntutan anti-sifat sebelum mempercayai mereka.

3. Semula Jadi di penawar rumah harus selamat dan tidak toksik. Satu contoh yang baik ini adalah keperluan untuk minum air jika mengalami sembelit. Sering kali ini akan menyembuhkan masalah itu jauh lebih baik daripada julap kimia, kerana ia menangani punca.

4. Cari jawapan semula jadi. Sebuah dokumentari baru-baru ini kepada seorang ibu enggan ubat untuk ADHD anaknya itu. Sebaliknya, dia melihat perjuangan. Dan mendapati ia dalam warna makanan biasa. Selepas mengeluarkan semua makanan anak perempuannya makan, yang mempunyai pewarna tiruan, kegelisahan anaknya itu bukan sahaja seimbang keluar, beliau menjadi pencapai bahagian kelas, daripada menjadi berkelakuan yang paling teruk.

5. Pastikan anda menangani penawar jelas, seperti diet yang baik, masa untuk berehat, bekerja untuk mempunyai hubungan yang harmoni, menghapuskan tekanan sekurang-kurangnya dalam mantra berkala, cukup untuk cas semula bateri anda.

6. Gunakan sistem penjagaan kesihatan semulajadi yang benar-benar merangsang sistem imun anda, dan bukan semua ubat bersifat menindas dan vaksin. Yang baik juga akan membolehkan anda untuk menetapkan rumah bagi mereka penyakit biasa dan kemalangan yang kerap menimpa setiap keluarga.

Homeopati adalah modaliti semulajadi yang kuat lagi lembut penjagaan kesihatan yang dengan mudah boleh menyelesaikan masalah emosi dan mental yang mendalam, kerana ia boleh orang-orang yang fizikal. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga adalah mungkin untuk belajar untuk menggunakan rawatan biasa di rumah, tanpa perlu menghabiskan bulan mempelajari kemahiran.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar