Penyembuhan Sinusitis kronik Dengan Pemulihan Home Asli

Penyembuhan Sinusitis kronik Dengan Pemulihan Home Asli

Sinusitis kronik boleh menjadi jangka panjang dan menyakitkan. Kesesakan dibina pada hidung dan muka anda dalam rongga sinus anda boleh membuat keseluruhan kepala anda berasa seperti anda berada di jerebu a. Juga, penawar khas untuk resdung termasuk sama ada ubat-ubatan preskripsi yang keras atau pembedahan mahal dan menyakitkan. Mujurlah, terdapat beberapa remedi rumah semula jadi anda perlu cuba sebelum anda memilih laluan yang lebih mahal.

Ini ubat rumah adalah agak mudah dan tidak memerlukan apa-apa selain daripada anda dan katil atau sofa. Dan ia melibatkan penggunaan graviti!

Betul! Apabila sinus anda menolak ke longkang (dan kadang-kadang anda fikir mereka mempunyai fikiran mereka sendiri), anda hanya perlu memperkenalkan mereka kepada kuasa graviti.

Berbaring di belakang anda di tempat tidur, membolehkan otak anda untuk menggantung sedikit daripada sebelah. Tinggal dalam kedudukan ini selama 10 minit jika anda boleh tahan. Jika anda tidak dapat sekurang-kurangnya tinggal selama lima minit. Pada masa ini, sinus anda sedang mengalir ke tekak anda dan akhirnya ke dalam sistem pencernaan anda.

Nenek akan berbangga. Dia akan bersetuju dengan carian bagi ubat semula jadi. Tetapi, ingat, Nenek menceburkan diri dalam bidang herba, juga. Ingat taman bunga dia? Dia menarik tumbuh-tumbuhan keluar dari sana, adukkan beberapa teh - dan mempunyai anda berasa lebih baik mengenai lutut dikikis dalam masa yang singkat semua apabila anda adalah seorang kanak-kanak.

Nah, kita tidak lupa. Itulah yang bab seterusnya adalah semua tentang.

Ramai individu menarik nafas lega dengan beralih kepada kuasa penyembuhan herba. Jika anda tidak pernah menggunakan apa-apa ubat-ubat herba, ini adalah masa yang baik untuk memberi mereka cuba. Bab seterusnya mempunyai pilihan yang pelbagai. Anda terikat untuk mencari sekurang-kurangnya satu - dan mungkin banyak lagi - yang bekerja untuk anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar