Berenang Spas - Alternatif Besar Untuk Pain Management

Berenang Spas - Alternatif Besar Untuk Pain Management

Anda mungkin berfikir, seperti yang saya lakukan, Hydropool Berenang Spas hanya untuk Ironman Triathlete latihan ketahanan atau atlet Olimpik untuk meningkatkan stamina fizikal mereka dan anda akan sebahagiannya betul, tetapi melihat secara lebih mendalam lagi, saya mendapati beberapa manfaat kesihatan yang luar biasa anda tidak mungkin telah sedar. Spa-spa berenang di pasaran hari ini adalah menawarkan alternatif pengurusan yang hebat untuk sendi achy dan sakit otot.

Bagi anda yang bersabar dengan belakang, bahu, lengan, lutut, atau sakit sendi yang lain, artritis, diabetes atau tekanan darah tinggi, anda tahu apa penderitaan saya bercakap tentang. Anda mungkin mendapati ini mesin berenang luar biasa alternatif pelaburan yang baik dan penyelesaian bunyi untuk membantu meringankan kekecewaan kesakitan anda. Saya menganggapnya sebagai peralatan disesuaikan dengan cepat melegakan sakit-sakit sedikit licik, yang walaupun hanya duduk menaip pada komputer, berkebun cahaya atau dibengkokkan sedikit sudah cukup untuk dengan mudah memandu anda gila.

Pilihan yang melegakan biasa mengambil ubat sakit, menggunakan memampatkan sejuk, lawatan ke doktor / chiropractor, perjalanan satu jam ke dan dari spa beberapa kali seminggu adalah semua baik dan baik tetapi mereka menambah sehingga masa sama-sama berharga dan sumber-sumber dan pada masa-masa meningkatkan kekecewaan. Masalah sebenarnya adalah ubat-ubatan ini sering menawarkan bantuan sedikit untuk sakit yang membakar di tengah-tengah malam, ketika tidak ada seorang pun di sana tetapi anda dan penderitaan anda.

Sebab itu saya suka berenang Spa sebagai pilihan alternatif. Ia menyediakan anda dengan melegakan kesakitan serta-merta, yang membolehkan anda untuk berehat dan merupakan satu aktiviti yang boleh anda lakukan untuk diri sendiri. Bukan untuk mengatakan sekurang-kurangnya faedah juga adalah amat penting. Anda akan mendapati penggunaan yang teratur mencipta perubahan fizikal luar biasa di dalam kamu. Adakah anda tahu berenang Spa bukan sahaja dapat memperbaiki peredaran anda, tetapi juga boleh menurunkan tekanan darah anda? Bayangkan alternatif yang bukan perubatan untuk menurunkan tekanan darah.

Penggunaan yang kerap dalam berenang syarat spa kedua-dua kumpulan otot kecil dan utama badan. Ini meningkatkan daya tahan otot anda menjadikannya lebih mudah untuk menguruskan tugas-tugas sehari-hari anda. Bagi mereka yang bekerja untuk mengekalkan trim angka ia adalah sumber terbaik untuk menurunkan berat badan, mengekalkan stamina anda dan postur yang baik. Pada akhir hari, ia menjadi spa santai dan menyeronokkan yang indah, yang anda boleh berkongsi dengan orang yang anda sayangi.

Hari ini Swim Spas juga menjadi pilihan di klinik terapi. Program senaman menggunakan terapi air adalah pilihan kecergasan baru untuk penuaan supaya bagi mereka yang tidak mampu untuk membeli atau mempunyai ruang untuk mereka sendiri, ini masih satu alternatif yang baik yang berdaya maju untuk kesihatan pemulihan.

Bagi sesetengah pilihan rumah adalah lebih sesuai. Beberapa di Kitchener, kedua menderita dengan penyakit kencing manis, lelah dari pergi berulang-alik ke spa untuk terapi fizikal mereka, apatah lagi kos dan masa sekatan dan merasakan pelaburan dalam versi rumah kecil mungkin menjadi jawapan untuk mereka. Mereka disiasat dan menyedari pelaburan itu berbaloi. Sekarang, teruja dengan kebebasan baru mereka, mereka menggunakannya pada syarat-syarat mereka untuk berehat, bersenam dan yang lebih penting, mencapai melegakan kesakitan.

Seorang lagi wanita di Kitchener, pada awal tahun lima puluhan beliau telah juga mula merasakan tanda-tanda usia, berfikir ke hadapan dia membuat keputusan untuk membeli versi kecil spa berenang. Dia mempunyai ia dipasang di garaj kereta tunggal beliau. Pada mulanya, rakan-rakannya terkejut tetapi dia dihias bertemakan Asia sekitar spa dan semua orang menjadi kagum pada bagaimana indah dan berfungsi ia adalah. Saya mendengar dia menggunakan ia secara tetap. Menggunakan imaginasi beliau, dia dapat mewujudkan selesa, selesa, ruang peribadi yang luar biasa, yang melegakan tekanan beliau dan sakit otot. Smart.

Berenang Spa mempunyai fungsi sifat dua - bahagian renang dan dibina di spa dengan kerusi. Anda boleh memilih pusaran air dua atau empat kerusi, yang membuka ke kawasan berenang. Jika anda hanya mahu berjalan-jalan dengan jet pada anda boleh berbuat demikian. Jika anda perlu duduk dan berehat, anda boleh berbuat demikian. Jika anda mahu syarikat semasa anda melakukan kerja anda keluar - anda boleh mempunyai rakan menikmati spa dan beralih ke atas - satu ahli satu kerja-kerja dan kemudian anda bertukar. Apa yang luar biasa teman sistem untuk bersenam.

Proses penuaan tidak baik dan boleh menjadi sukar jika kita tidak mempunyai peralatan yang betul ada pada kita. Pada 50, 60, dan juga 70, kita tahu kita masih mempunyai yang baik 10 + tahun hadapan kita. Ia pasti bernilai mengambil melihat lebih dekat. Spa berenang adalah besar, kaedah alternatif yang mudah, mudah untuk rutin senaman, bersantai, dan menghilangkan rasa sakit bagi mereka yang mampu. Fikirkan ia sebagai satu pelaburan dalam kesejahteraan fizikal anda. Lagipun, anda tidak boleh mengambil dengan anda, hidup ini singkat, dan kehidupan yang patut menjadi sambutan berterusan.

Kepada kesihatan fizikal anda - mungkin anda hidup lama dan kekal sakit percuma.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar